Pepperplate

Det blir lättt mycket recept och de behöver sparas på något smart sätt. Sen används recepten som grund när det ska skrivas middagsplanering och inköpslistor till handlingen. Vore det då inte fantastiskt om det fanns en tjänst som kunde hjälpa till med allt detta. Det finns det i Pepperplate.

  • Fungerar för: Ipad, Iphone, Android och webb
  • Kostnad: Gratis
  • Språk: Engelska
  • Nerladdning: Itunes och GooglePlay

Här kan du spara alla dina recept, plannera en veckomatsedel och även överföra ingredienserna från recepten direkt till inköpslistan. Sedan när du öppnar appen i din telefon synkroniseras inköpslistan och du kan lätt använda den att handla efter.

Det är en engelsk tjänst som är gratis och den fungerar bra. Den kan vara lite buggig ibland när det kommer till inköpslistor så den är inte helt perfekt. Så vi kommer fortsätta att testa olika tjänster för att lagra recept och producera inköpslistor. Har du någon favorittjänst eller app för det?

 

No comments yet.

Leave a Reply

Rimons twitter widget by Rimon Habib