fiskgratängfiskgratäng_2

Fiskgratäng med keso och kräftstjärtar

Vi är inte jättebra på att laga fisk i vår familj men vi försöker bli bättre. Detta blev lite freestyle efter vad vi hade hemma men det blev grymt gott.

Recipe Rating

  • (0 Rating)

Ingredients

  • 400 gr torsk
  • 1 brk kräftstjärtar i lake
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 dl keso
  • 2 msk hummerfond
  • 1 msk dill

Instructions

  • 1. Sätt ugnen på 220 grader
  • 2. Lägg torsken i en ugnsform
  • 3. Häll av kräftstjärtarna och lägg i formen
  • 4. Blanda keso, creme fraiche, dill och hummer fond
  • 5. Häll såsblandningen över fisken och kräftstjärtarna
  • 6. Gratinera i ugnen i ca 30 min.
  • 7. Servera med kokt potatis och sallad

Instructions

  • 1. Sätt ugnen på 220 grader
  • 2. Lägg torsken i en ugnsform
  • 3. Häll av kräftstjärtarna och lägg i formen
  • 4. Blanda keso, creme fraiche, dill och hummer fond
  • 5. Häll såsblandningen över fisken och kräftstjärtarna
  • 6. Gratinera i ugnen i ca 30 min.
  • 7. Servera med kokt potatis och sallad

Rate this recipe

fiskgratäng_2
  • 0 People Rated This Recipe

  • Average Rating

    (0 / 5)

No comments yet.

Leave a Reply

Rimons twitter widget by Rimon Habib